EUR

Mainoshenkilökohtainen pullonavaaja

Missä baarissa ei ole henkilökohtaista pullonavaajaa tarjoilijoilleen ja asiakkaille? Niin paljon kuin he yleensä käyvät ravintolassasi tai baarissasi, heillä on oltava henkilökohtainen avaaja, joka auttaa heitä selviytymään kaikista kotiongelmista
...
Suodata  
Värit  
Eco  
Toimitus  
Suodattimet
Värit
Eco
Toimitus
0
Aseta laskevaan järjestykseen

8 tuotetta

 1. metallinen barry pullonavaaja
  Ruostumattomasta teräksestä valmistettu tyylikäs kaareva pullonavaaja.
  Hinta alkaen 1,05 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 2. BOTELIA Alumiininen avaaja
  Alumiininen pullonavaaja avaimenperällä.
  Hinta alkaen 0,31 € /yksikkö
  3 saatavilla olevat värit
 3. Ekologiset
  DAKAI bambu avaaja
  Bambu pullonavaaja lasinaltatoiminnolla. Bambu on luonnontuote, värissä ja koossa saattaa esiintyä pieniä eroja kappaletta kohden, mikä voi vaikuttaa lopputulokseen.
  Hinta alkaen 1,06 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 4. Ekologiset
  VALBAMPER Bambu avaaja
  Ruostumattomasta teräksestä valmistettu pullonavaaja bambupinnalla. Bambu on luonnontuote, värissä ja koossa saattaa esiintyä pieniä eroja kappaletta kohden, mikä voi vaikuttaa lopputulokseen.
  Hinta alkaen 1,41 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 5. puinen avaaja
  Ruostumattomasta teräksestä valmistettu pikaavaaja puupinnalla.
  Hinta alkaen 1,69 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 6. Pullonavaaja ja korkki
  Pullonavaaja. Voidaan käyttää tulpana. Valmistettu polystyreenistä (PS).
  Hinta alkaen 0,25 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 7. TRIFO pullonavaaja
  Pullonavaaja veitsellä ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu korkkiruuvi. PS muovia.
  Hinta alkaen 0,91 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 8. Abrebotellas reza con publicidad vista 1
  Uusi tuote
  RUKOILLA. Pullonavaaja
  Monitoiminen muovinen korkkiruuvi, jossa 3 toimintoa. 90 x 42 x 10 mm
  0 saatavilla olevat värit
Aseta laskevaan järjestykseen

8 tuotetta

PikakuljetuksetExpress-palvelu saatavilla
Suuret alennuksetJopa 70 % alennus määrästä.
Ilmainen toimitusVapaa toimitus kaikista tilauksistasi

Usein kysyttyjä kysymyksiä Pullonavaaja

Miksi ostaa yksilöllisiä pullonavaajia?

Parhaat promootiotuotteet ovat ne, jotka luotettavasti palvelevat tiettyä tarkoitusta vastaanottajalleen, ja promootiopullonavaajat ovat juuri yksi niistä. Kuinka monta kertaa olet ollut jossain ilman pullonavaajaa?Mikään ei ole niin tyydyttävää kuin kylmän olut- tai virvoitusjuomapullon avaaminen ja sen juominen. Ravintoloissa, baareissa, festivaaleilla ja konserteilla suositut yksilölliset pullonavaajat ja pullonavaaja-avaimenperät ovat loistava tapa saada yhteys 18–29-vuotiaiden väestöryhmiin, mutta se ei tarkoita, että muut ikäryhmät eivät arvostaisi. Lisäksi, koska räätälöidyt pullonavaajat ovat niin hyödyllisiä, vastaanottajat todennäköisesti säilyttävät ne ikuisesti ja tallentavat lukemattomia jäljelle jääviä näyttökertoja. Lisäksi jotkut vastaanottajat voivat siirtää osan virkistävän juoman nauttimisen synnyttämistä positiivisista tunteista brändiinsä, sillä heidän logollaan varustettu esine on suoraan myötävaikuttanut heidän positiiviseen tyytyväisyyden tunteeseensa.

Millaisia yksilöllisiä pullonavaajia teillä on?

Baariveitset: Ne kuulostavat vaarallisilta, mutta baariveitset ovat baarimikon paras ystävä, varsinkin kun ne ovat litteitä ja voivat helposti sujahtaa takataskuun. Tankoveitsien ratkaiseva haittapuoli on kyvyttömyys avata pulloja korkkitulpalla, joten vastaanottajista riippuen tämä ei ehkä ole ihanteellisin avaaja.Kirkonavaimet Nimen churchkey alkuperä on kiistanalainen; Jotkut uskovat, että nimi on yksinkertaisesti ironinen eufemismi, koska nämä avaajat sallivat pääsyn olutta eivätkä kirkkoja, kun taas toiset uskovat, että nimi syntyi kiellon jälkeen juomakauppiaiden tapana pilkata uskonnollisia järjestöjä, jotka saivat aikaan kiellon ensimmäisessä vaiheessa. paikka. Joka tapauksessa kirkon avaimet tunnistetaan nykyään helpommin avaajan rei'itetystä päästä.Monikäyttöiset pullonavaajat Vakiopullonavaajien lisäksi meillä on myös useita avaimia, joissa on useampi kuin yksi työkalu, kuten avaajat. Pullonavaajat, kevyempiä pullonavaajia ja veitsi-sytyttimiä pullonavaajayhdistelmät. Nämä monikäyttöiset työkalut ovat ihanteellisia ulkotapahtumiin ja messuihin.

Miten ostaa henkilökohtaisia pullonavaajia?

Kohdeyleisösi ja kampanjan sijainti sanelevat, minkä tyyppinen pullonavaaja sinun pitäisi hankkia. Jos yrität tavoittaa nuoremman yleisön ulkokonsertissa tai festivaaleilla, sinun kannattaa hankkia pullonavaaja-avaimenperät, joita on helppo kuljettaa mukana ja jotka voivat johtaa välittömiin vaikutelmiin, olettaen, että vastaanottaja lisää sen avainnippuusi heti.Jos aiot hankkia itsellesi avaimia hää- tai hyväntekeväisyysillallista varten, ja harkitse sitten jotain, jonka arvo on korkeampi kuin yksinkertainen avaimenperä, kuten pullonavaaja ja korkkiruuvin yhdistelmätyökalu tai baariveitsimme. MateriaaliTarjoamme valmistettuja pullonavaajia kovaa ja kestävää muovia ja muita metallia. Muoviset maksavat hieman vähemmän kuin metalliset, mutta ne myös kuluvat nopeammin, joten muista tämä, kun valitset, minkä pullonavaajan haluat ostaa.

Millaista painomenetelmää käytätte pullonavaajien personointiin?

Suurin osa muovisista pullonavaajistamme käyttää yksiväristä / yhdestä paikasta silkkipainatusta, ja suurin osa metallisista avaajistamme on painettu laserkaiverruksella. Joillakin pullonavaajillamme voi olla useampi kuin yksi tulostustapa, joten muista tutustua tuotekuvaukseen, kun olet valmis ostamaan kaikki vaihtoehdot.

Muut luokat, joista saatat olla kiinnostunut liittyvät Pullonavaaja
PullonavaajaPullonavaaja
Mukautetut pullotMukautetut pullot
MukitMukit
Avaimenperät pullonavaajallaAvaimenperät pullonavaajalla
LasinalusetLasinaluset
KorkkiruuviKorkkiruuvi
Jääkaapit ja jääkaapitJääkaapit ja jääkaapit