EUR

Perusmainoskynät

Suodata  
Kategoria  
Colores  
Eco  
Marca  
 1. Alexluca 2
 2. XD Collection 6
Envio  
0
Kaikki kategorian tuotteet
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 214

Sivu
 1. läpinäkyvä kynä
  Hinta alkaen 0,11 € /yksikkö
 2. Ekologiset
  TUBEBAM Bambu kynä
  Hinta alkaen 0,12 € /yksikkö
 3. RIOTOUCH Stylus Pen
  Hinta alkaen 0,13 € /yksikkö
 4. Ekologiset
  SUMATRA Bambu automaattinen kuulakärkikynä
  Hinta alkaen 0,19 € /yksikkö
 5. Ekologiset
  RIO RPET Kuulakärkikynä RPET-kankaasta
  Hinta alkaen 0,19 € /yksikkö
 6. AOSTA kuulakärkikynä kumipinnoitteella
  Hinta alkaen 0,22 € /yksikkö
 7. Ekologiset
  RIO BAMBOO Bambu ja ABS kynä
  Hinta alkaen 0,39 € /yksikkö
 8. KARANTOJA
  Hinta alkaen 0,07 € /yksikkö
 9. Bolígrafos básicos blacks con logo vista 1
  Musta kuulakärkikynä
  Hinta alkaen 0,04 € /yksikkö
 10. Bolígrafos básicos finball con logo vista 1
  Finball kynä
  Hinta alkaen 0,04 € /yksikkö
 11. hirvikynä
  Hinta alkaen 0,04 € /yksikkö
 12. Britox kynä
  Hinta alkaen 0,04 € /yksikkö
 13. Bolígrafos básicos toble con publicidad vista 1
  Toble Bookmark Pen
  Hinta alkaen 0,04 € /yksikkö
 14. Banik peruskynät
  Hinta alkaen 0,04 € /yksikkö
 15. kimon kuulakärkikynä
  Hinta alkaen 0,04 € /yksikkö
 16. Bolígrafos básicos lachem con publicidad vista 1
  Lachemin peruskynät
  Hinta alkaen 0,05 € /yksikkö
 17. Oasis-peruskynät
  Hinta alkaen 0,05 € /yksikkö
 18. Fisok kynä
  Hinta alkaen 0,05 € /yksikkö
 19. Boderin peruskynät
  Hinta alkaen 0,05 € /yksikkö
 20. kific kynä
  Hinta alkaen 0,05 € /yksikkö
 21. Dexir kynä
  Hinta alkaen 0,05 € /yksikkö
 22. Lucke kuulakärkikynä
  Hinta alkaen 0,05 € /yksikkö
 23. Bolmar peruskynät
  Hinta alkaen 0,06 € /yksikkö
 24. Haftarin peruskynät
  Hinta alkaen 0,06 € /yksikkö
 25. morek peruskynät
  Hinta alkaen 0,06 € /yksikkö
 26. Sininen muste muovikynä
  Hinta alkaen 0,06 € /yksikkö
 27. Kynä isolla klipsillä merkitsemistä varten
  Hinta alkaen 0,06 € /yksikkö
 28. Bolígrafos básicos tori de cartón ecológico con publicidad vista 1
  Ekologiset
  Perus ekologinen pahvi tori kynät
  Hinta alkaen 0,06 € /yksikkö
 29. Zufer peruskynät
  Hinta alkaen 0,07 € /yksikkö
 30. Bolígrafos básicos yein con impresión vista 1
  Perus yein-kynät
  Hinta alkaen 0,07 € /yksikkö
 31. Ekologiset
  Desok kuulakärkikynä
  Hinta alkaen 0,07 € /yksikkö
 32. delray kynä
  Hinta alkaen 0,07 € /yksikkö
 33. Ekologiset
  Peruskynät ekologisesta pahvista
  Hinta alkaen 0,07 € /yksikkö
Aseta laskevaan järjestykseen

Tuotteet 1-36 / 214

Sivu
Kaikista yksilöllisistä kynistämme Garrampassa on erilaisia ​​perusmainoskynämalleja , täydellinen ja hyödyllinen lahja yrityksesi tunnetuksi tekemiseen. Eri värejä, kokoja ja malleja; personoi yksi mainoskynistämme logollasi ja hyödynnä sen edullinen hinta luodaksesi täydelliset yksityiskohdat messuihin tai tapahtumiin.  Löydä muun muassa muovista, metallista, puusta, luonnonkorkista tai vehnäruo'osta valmistettuja kyniä . Etsitkö klassisia kyniä, elinikäisiä? Älä epäröi enää ja löydä kirjoitustarvike perusmainoskynämme joukosta.

Perus- ja klassiset kynät logollasi


Garrampa on tehnyt selväksi: ihanteellinen tapa viedä yrityksesi minne tahansa planeetalla on käyttää yhtä perusmainoskynistämme.  Valitse malli, joka vakuuttaa sinut eniten, sillä tämä klassinen lahja on erittäin hyödyllinen ja aina menestyvä. Esimerkiksi: jos sinulla on oma yritys, Garrampalla on erilaisia ​​yksilöllisiä kyniä yrityksille, jotta nämä voivat antaa asiakkailleen, tavarantoimittajilleen tai työntekijöilleen; samalla kun mainostaa omaa tuotemerkkiään. Mitä odotat muokataksesi yhtä perusmainoskynistämme?  Hanki yksi logopainetuista kynistämme nyt ja käytä silkkitulostusta. Täydellinen tapa mainostaa ja tehdä itsestäsi tunnetuksi. Myös logokynät sopivat kaikenlaisiin tapahtumiin : konferenssista mestarikurssiin; käymässä läpi keskustelua. Kynä on aina tervetullut ja enemmänkin tällaisissa tilanteissa, joissa voit helpottaa osallistujien muistiinpanojen tekemistä samalla kun mainostat brändiäsi.

Klassiset ja peruspainetut kynät


Miksi ostaa Garrampan perusmainoskynämalleja? Hyvin yksinkertainen: sen lisäksi, että ne ovat eri värejä (klassikoista, kuten sininen, musta tai punainen; läpi keltainen, vihreä, vaaleanpunainen, oranssi tai violetti) ja materiaaleista (kierrätettävät, muoviset, metalliset jne.);  kynät ovat yksityiskohta edulliseen hintaan ja helppo muokata . Tyylisi näkyy tässä erittäin käytännöllisessä työkalussa. Tee hänestä yrityksesi symboli. Valitse itsellesi sopivin ja luo täydellinen lahja. Asiakkaasi käyttävät mainoskyniäsi ja kuljettavat niitä kaikkialle, toisaalta mainoskynämme toimivat myös muilla työpaikoilla, kuten akatemioissa. Voitko kuvitella oppilaitasi jollakin yksilöllisistä mainoskynistämme?  Tutustu tarjoukseen Garrampassa saatavilla olevista yksilöllisistä kynistä.

Usein kysytyt kysymykset aiheesta Peruskynät

Mitä etuja henkilökohtaisten peruskynien antamisesta lahjaksi on?

Emme koskaan väsy sanomaan sitä: vaikka elämme digitaaliaikakaudella, jossa näppäimistö hallitsee, kynät eivät koskaan mene pois muodista . Ne ovat olleet, ovat ja tulevat aina olemaan tehokas tapa mainostaa tapahtumia tai aktiviteetteja. Siksi, jos etsit täydellistä mainoslahjaa messuille, haluat heijastaa uutta yritystä tai haluat viihdyttää uskollisia asiakkaitasi tai työntekijöitäsi;  henkilökohtaiset peruskynät ovat oikea tuote. Kukapa ei innostuisi henkilökohtaisista nimillisistä peruskynistä? Ja ne ovat täydellinen yksityiskohta: perusmainoskynämme ovat erittäin edullisia, mutta tuotteen laadun säilyttäviä, samoin kuin todella hyödyllinen esine jokaiselle yritykselle, yhteisölle tai yhdistykselle. Asiakirjojen allekirjoittaminen, muistiinpanojen tekeminen kokouksissa, tilien tekeminen ... kynien pitäminen toimistossa on käytännöllistä, mutta se on pitkäikäinen mainosväline. Mainoskynä on bestseller Perustettu vuonna kaupallinen laiteteollisuus. Tutustu aloitustason korkealaatuisten mainoskynien valikoimaamme enemmän kuin kohtuulliseen hintaan nyt.

Mitä mahdollisia personointitekniikoita on mahdollista käyttää mainoskynissä?

Perusmainoskynämme personoimiseksi käytämme erilaisia ​​painotekniikoita. Kaikki riippuu materiaalista, josta kyseinen kynä on valmistettu. Näin annamme sinulle neuvoja: päätätkö ostaa muovia metalliset kynät tai jokin ekologisesta tuotevalikoimastamme;  opastamme sinua oikeaan tulostustyyppiin. Esimerkkejä perusmainoskynämme mukauttamistekniikoista ovat: laserkaiverrus, digipainatus, silkkipainatus tai tampotulostus. Jos sinulla on kysyttävää, ehdotuksia tai kommentteja, älä epäröi ottaa yhteyttä. Erikoistunut tiimimme vastaa kaikkiin kysymyksiisi.

Minkälaisista mainoskynämalleista voit valita?

Garrampa tunnetaan laajasta valikoimasta perusmainoskyniä. Meillä on niitä kaikissa pantoneväreissä, paine- tai vääntömekanismilla, lahjapakkauksessa, eri materiaaleista, kuten metallista, muovista. tai puuta; Toisaalta liikelahjakynistämme erottuvat kosketusnäytöille tai laserosoittimella varustetut kynät, jotka ovat ihanteellisia esityksiin ja tapaamisiin pomon tai kollegoiden kanssa. Tämän osion mukautetut kynät ovat tulosta huolellisesta laadukkaiden kirjoitusten ja materiaalien valinnasta. Tiedämme, että jos kynä ei kirjoita hyvin tai sen käyttö on käyttäjälle ärsyttävää, sitä ei käytetä. Tästä syystä Garrampalla otamme työmme vakavasti ja pyrimme suunnittelemaan kyniä kaksinkertaisella tehtävällä : ensinnäkin niiden sileä ja mukava kirjoitus ja toiseksi häikäisevä estetiikka. Tiedätkö miksi tilata kyniä nettisivuillamme?

Miten etenen henkilökohtaisten kuulakärkikynieni ostamisessa?

Etkö tiedä kuinka saada yksi perusmainoskynistämme? Älä huoli, kerromme sinulle kaiken silmänräpäyksessä. Halpojen henkilökohtaisten kynien ostaminen on hyvin yksinkertaista. Tarvitset vain muutaman napsautuksen ja voila! Ensin sinun on valittava ne kynämallit, jotka sopivat parhaiten tarpeisiisi.  Valitse väri, tyyppi, materiaali, tulostuspaikka ja määrä. Lataa seuraavaksi tiedosto ja mukauta perusmainoskynääsi. Tämän vaiheen jälkeen sinun on odotettava graafisen tiimimme tekemä näytevirtuaali. Tarkista, että ehdotuksemme vastaa ideasi. Vasta kun olet todella tyytyväinen, aloitamme mainoskynäsi tuotannon. Onko se sinulle käynyt selväksi? Jatka tilaustasi!