EUR

Edulliset mainosrullakynät

Jos olet koskaan miettinyt, mitä rullakynä on, Garrampalta löydät omasi. Meillä on laaja valikoima edullisia mainosrullakyniä, joten voit valita itsellesi parhaiten sopivan. Hienostunut, klassinen ja hyödyllinen yksityiskohta, mutta parhaaseen hintaan. Löydä parhaat henkilökohtaiset rullakynät, alkaen 12 sentistä yksikkö.  Valitse tyyliisi parhaiten sopiva ja lisää logosi saadaksesi persoonallisen rullakynäsi. Garrampan halvat mainosrullakynät ovat varma vaihtoehto tarjota asiakkaillesi.  Hienokärkiset kynät , jotka mahdollistavat sujuvamman kirjoittamisen paperille. Bambua, ruostumatonta terästä, musta, sininen, valkoinen, vihreä, oranssi tai punainen; Laatikon kanssa tai ilman, hyödynnä tämä tilaisuus ja valitse rullakynäsi!
...
Suodata  
Värit  
Eco  
Toimitus  
Suodattimet
Värit
Eco
Toimitus
0
Aseta laskevaan järjestykseen

1 tuote

  1. Ekologiset
    QUERCUS Korkkikynä- ja rullasarja
    Sarja rullakuulakynä ja metallirulla (korkki) korkkirungolla. Toimitetaan yhteensopivassa korkkilaatikossa. Sininen ja musta muste.
    Hinta alkaen 6,15 € /yksikkö
    1 saatavilla oleva väri
Aseta laskevaan järjestykseen

1 tuote

PikakuljetuksetExpress-palvelu saatavilla
Suuret alennuksetJopa 70 % alennus määrästä.
Ilmainen toimitusVapaa toimitus kaikista tilauksistasi

Usein kysyttyjä kysymyksiä Rullakynät

Mitä eroa on rullakärkikynällä ja mainoskynällä?

Ensinnäkin haluamme huomauttaa, että kaikki rullapallot ovat kyniä, mutta kaikki kynät eivät ole rullapalloja . Toisin sanoen mainosrullapallot ovat eräänlainen mainoskynä. Ja onko heidän käyttämänsä järjestelmä sama, mikä todella tekee eron, on musteen tyyppi. Toisaalta halvat mainosrullakynät tai mainostelat käyttävät nestemäistä tai geelimäistä mustetta, joka perustuu veteen . Tämä antaa niille pehmeän ja kevyen kirjoituksen, kun taas paperissa on kuiva, kirkas ja kestävä viiva. Toisaalta yksilöllisissä kynissä käytetään tiheää mustetta , jolle on ominaista öljyinen pohja . Tämä muste sulaa pallon pyöriessä kirjoittamisen aikana tuottaman lämmön takia. Tästä syystä on välttämätöntä kohdistaa tietty paine arkkiin, joten Garrampan kysymykseen mikä on parempi kynä tai rulla voimme kertoa vain yhden asian: sen, jonka haluat. Jokaisella on oma makunsa kirjoitusvälineensä suhteen.  Tarjoamme sinulle erilaisia ​​vaihtoehtoja, voit valita.

Miksi ostaa yrityksen rullakärkikyniä?

Huolimatta siitä, että elämme digitaalisessa maailmassa, jossa kirjoittaminen tapahtuu yhä enemmän avaimen kautta;  yrityskynät ovat esine, joka ei koskaan mene pois muodista . Ja se on, että kynät ovat edelleen todella hyödyllinen mainosesine. Me kaikki käytämme kynää jossain vaiheessa päivästä: sekä henkilökohtaisesti että töissä. Esimerkiksi toimistossa on tärkeää kirjoittaa laskut, kirjoita muistiinpanot postiin tai kirjoita muistiin lähipäivien tehtävät asialistalle. Ja jos tässä kynässä on tyyliä, eleganssia ja laatua; tulos on lyömätön. Tällä tavalla rullapallot ovat erittäin tyylikkäitä kyniä, koska ne muistuttavat mustekyniä. Kuten kirjoituskynät, mainosrullakynät toimitetaan erillisissä laatikoissa, joten ne sopivat täydellisesti liikelahjoiksi asiakkaille, jotka haluamme palkita heidän uskollisuudestaan. Mutta tämä ei tarkoita, että kokoelmamme rullakynät, emme löydä halpoja mainoksia rullakynät.  Rullakynämme ovat erittäin edullisia jaettavaksi kaikille työntekijöille tai käytettäväksi kauppatavarana messuilla ja kongresseissa. Siksi Garrampan ideana on, että yhdistät ne johonkin mainosmuistikirjastamme.

Mitä erityisiä yksilöllisiä rullakärkikynämalleja teillä on?

Edullisten mukautettavien telojemme tai halpojen mainosrullakynien lisäksi, joita on saatavana eri väreissä ; Meillä on myös tyylikkäitä metallisia malleja, joissa on pari niitä kosketuskärjellä. Tämä tarkoittaa, että nämä kynät voivat olla nopeasti vuorovaikutuksessa kosketusnäyttöjen kanssa, eivätkä jätä sormenjälkiä. Todellakin, Garrampalta, ehdotamme sinulle tätä hienostunutta yrityslahjaa ; Vaikka sinun on tiedettävä, että meillä on myös valikoima kehittyneitä korkealaatuisia yksilöllisiä luksuskyniä tunnetuilta tuotemerkeiltä, ​​kuten Parker, Waterman, Luxe ja Brave, jotka lähetämme omissa koteloissaan. Jos kuitenkin haluat jatkaa tiedusteluja niin paljon Tietoja kynistä Halvat rollerball-kynät, kuten muutkin yksilölliset kynät, vieraile Garrampan verkkosivuilla.

Miten voin personoida yrityksen rullakärkikynät?

Jos mietit yritysten tussien räätälöintiä, sinulla on käytettävissäsi kaikenlaisia ​​tulostustekniikoita ja tulostusalueita niille. Sinun tarvitsee vain tutustua kyseisen mallin teknisiin tietoihin, mutta pääsääntöisesti telat voidaan räätälöidä eri tavoin . Ensimmäinen olisi piippua pitkin tai kannessa käyttämällä klassista tasaväritulostusta, enintään 4 väriä. Samoin Garrampassa on tyylikäs laserkaiverrus , joka tarjoaa erittäin tyylikkään ja esteettisen lopputuloksen sekä kestävän. Optimaalinen tapa viimeistellä kirjoitustarvike. Epäilemättä yksi kysytyimmistä vaihtoehdoista. Muista: personoitujen rullakynäidemme lisäksi sinulla on erilaisia ​​tussi- ja tussimalleja käden ulottuvilla.

Muut luokat, joista saatat olla kiinnostunut liittyvät Rullakynät
PeruskynätPeruskynät
KynätKynät
Lyijykynät ja mekaaniset lyijykynätLyijykynät ja mekaaniset lyijykynät
Henkilökohtaiset muistikirjatHenkilökohtaiset muistikirjat
LuksuskynätLuksuskynät
TapauksetTapaukset