EUR

Edulliset mainostietokonereput

Edulliset mainostietokonereppumme ovat paras lahja opiskelijoille ja työntekijöille, jotka käyttävät kannettavaa tietokonetta jatkuvasti. Olemme Garrampalla tietoisia viime vuosina kokemastamme digitaalisesta muutoksesta, ja siksi tarjoamme tietokoneille erikoistuneita mainosreppujamme. Kuljeta kannettavasi töihin tai yliopistoon turvallisesti ja mukavasti. Meillä on erilaisia ​​esimerkkejä, jotta voit löytää itsellesi parhaiten sopivan: vaunun kannettavat reput, USB-lähdöllä varustetut reput, tyylikkäät ja kestävät polyesteri- tai keinonahkaiset reput ... unohtamatta kannettavan tietokoneen salkkuvalikoimaamme. Löydä tästä osiosta parhaat kannettavan tietokoneen reput, jotka ovat ihanteellisia kaikentyyppisten yritysten brändäykseen sekä lahjoittamiseen opintokeskuksissa. Lisää logosi kannettavan tietokoneen reppuun ja ota tietokoneesi ja tuotemerkkisi mukaan kaikkialle.
...
Suodata  
Värit  
Eco  
Suodattimet
Värit
Eco
0
Kaikki kategorian tuotteet
Aseta laskevaan järjestykseen

8 tuotetta

 1. Ekologiset Suositeltu
  BAGLO Tietokonelaukku 15" RPET
  RPET-huopalaukku tarranauhalla. 15 tuuman kannettavan tietokoneen kapasiteetti.
  Hinta alkaen 3,98 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 2. Suositeltu
  15 tuuman polyesterireppu tietokoneeseen
  15 in 600D kannettavan tietokoneen reppu rip stop yksityiskohdilla. Sisältää 15\" taskun kannettavalle tietokoneelle, vetoketjullisen etutaskun ja 2 sivutaskua.
  Hinta alkaen 12,40 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 3. Ekologiset
  MUNICH Heather reppu 600D RPET
  Marmoroitu reppu 600D RPET:tä pehmustetuilla olkaimillä. Sisältää sisäisen lokeron 13 tuuman kannettavalle tietokoneelle ja ulkoisen vetoketjullisen taskun. Pääosaston vetoketju sisäpuolella lisää suojaa.
  Hinta alkaen 14,99 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 4. Uusi tuote
  Riian polyesterireput
  Kaksivärinen 600D polyesterireppu kannettavalle tietokoneelle, jossa pehmustettu olkahihna. Sisältää sisäisen päälokeron 15 tuuman kannettavalle tietokoneelle ja USB-latauskaapelin. Siinä on magneettinen painonappikiinnitys ja vetoketjullinen tasku edessä.
  Hinta alkaen 15,14 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 5. 15 in 360d 2-sävyinen kannettavan tietokoneen reppu
  360 polyesterikangasreppu kannettavalle tietokoneelle. Sisältää sisäisen lokeron 15\" kannettaville tietokoneille ja ulkoisen vetoketjullisen etutaskun. Pehmustettu selkänoja ja olkaimet. Lisälokero tableteille. Kärryn pidike.
  Hinta alkaen 18,75 € /yksikkö
  2 saatavilla olevat värit
 6. Ekologiset Suositeltu
  SINGAPORE 300D RPET kannettavan tietokoneen reppu
  Kannettavan tietokoneen reppu 300D RPET polyesteriä, pehmustettu olkahihna kahvalla ja sivutasku. Sisältää päälokeron jopa 16 tuuman kannettavalle tietokoneelle, jossa on A-tyypin USB-liitin ja kaapeli virtapankin liittämistä varten (ei sisälly).
  Hinta alkaen 25,82 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 7. Uusi tuote
  Tokion aurinkotietokonereput eri materiaaleista
  600D kirjava polyesterireppu, jossa sisäänrakennettu aurinkolaturi kaapelilla ja USB-portilla. Latausaika 5-6 tuntia. suoran auringon alla. Erilaisia sisätaskuja 13\" kannettavalle tietokoneelle ja tabletille. Pehmustetut olkaimet.
  Hinta alkaen 60,45 € /yksikkö
  1 saatavilla oleva väri
 8. Ekologiset
  SEOUL 300D RPET kannettavan tietokoneen reppu
  Kannettavan tietokoneen reppu 300D RPET-polyesteriä pehmustetulla olkahihnalla, jossa on sisäinen päälokero enintään 16 tuuman kannettavalle tietokoneelle, jossa on A-tyypin USB-liitin ja kaapeli virtapankin liittämiseen (ei sisälly).
  0 saatavilla olevat värit
Aseta laskevaan järjestykseen

8 tuotetta

PikakuljetuksetExpress-palvelu saatavilla
Suuret alennuksetJopa 70 % alennus määrästä.
Ilmainen toimitusVapaa toimitus kaikista tilauksistasi

Usein kysyttyjä kysymyksiä Tietokonereput

Miksi antaa henkilökohtaisia kannettavia reppuja lahjaksi?

Nykyään melkein kaikilla meillä on kannettava tietokone töihin tai opiskeluun . Tällä tavalla siirryttäessä paikasta toiseen on tärkeää suojata kannettava tietokone kolhujen ja putoamisen välttämiseksi. Täten Garrampalle suosittelemme mukautettavaa tietokonesalkkua tai -reppua, jossa on erityinen pehmustettu tasku tietokoneellesi.  Anna reput henkilökohtaisille tietokoneille yrityksesi logolla! Yritysartikkeli brändisi mainostamiseksi, jolla teet työntekijäsi, asiakkaasi tai toimittajasi erittäin tyytyväisiksi.

Mikä myynninedistämistarkoituksessa kannettavan tietokoneen reppu malli valita?

Kannettavien tietokoneiden reppuvalikoimastamme löydät erilaisia ​​malleja, jotka eroavat ulkonäöltään, tietokonetaskun koosta (13, 14, 15, 15,6 ja 17 tuumaa) tai materiaalista, josta ne on valmistettu.  Valitse 300D, 360D ja 600D polyesteri, mikrokuitu ja TPE tai nylon. Kaikissa kannettavan tietokoneen reppuissamme on pehmustettu selkänoja, joka varmistaa käyttömukavuuden ja keventää selän painoa. Lisäksi joissakin malleissa on varkaudenesto vetoketju ja joissakin henkilökohtaisissa kannettavan tietokoneen repuissa on integroitu ja irrotettava USB-latausliitin tai virtapankki laitteidesi lataamista varten.

Miten personoida kannettavan tietokoneen reput?

Garrampassa kannettavan tietokoneen reput räätälöidään käyttämällä silkkipaino- tai digitaalista siirtotekniikkaa . Kaikki riippuu mallin toiminnasta, tulostuspaikasta ja käytettävissä olevasta budjetista. Lisäksi jotkin mallit voidaan personoida silkkipainatuksella, jos logossasi on yksivärinen tai kauniilla brodeerauksella erittäin ammattimaisen lopputuloksen saavuttamiseksi.  Henkilökohtainen mainosreppu kannettavalle tietokoneelle, jossa on logosi , asiakkaasi ja työntekijäsi näyttävät yrityksesi nimen kaikkialla.

Voinko ostaa vain 5 henkilökohtaista tietokonereppua, joissa on nimeni?

Ei, vähimmäistilauksemme on 25 yksikköä. Tämä yrityspolitiikka johtuu koneidemme rakenteesta, sillä niillä on kiinteät tulostuskustannukset, jotka jaettuna alle 25 yksiköllä ei ole kätevää ostamista, koska myyntihinta olisi kallis muutamalle yksikölle. Toisaalta 25 tarjousreppujen tilauksella ei ole mahdollista personoida niitä 25 eri nimellä, koska joka kerta kone joutuisi konfiguroimaan uudelleen niin, että ne olisivat 25 erilaista 1 yksikön tilausta.

Muut luokat, joista saatat olla kiinnostunut liittyvät Tietokonereput
Mukautetut laukutMukautetut laukut
ReputReput
Kannettavan tietokoneen hihatKannettavan tietokoneen hihat
HiirimatotHiirimatot